ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙAΣ

Η PHILOKYPROU PROPERTY CONSULTANTS LLC ιδρύθηκε το 2003 από επαγγελματίες που διαθέτουν περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στην κυπριακή αγορά ακινήτων. Οι βασικές υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τις εκτιμήσεις ακινήτων και την έρευνα αγοράς, ενώ καλύπτουμε όλους τους τύπους ακινήτων όπως χωράφια, οικόπεδα, γραφεία, καταστήματα, αποθήκες, βιομηχανικά ακίνητα, ξενοδοχεία κλπ.

Παράλληλα διατηρούμε ειδικό τμήμα το οποίο ασχολείται με το σχεδιασμό και την υλοποίηση αρχιτεκτονικών έργων, διαχωρισμούς οικοπέδων κλπ. Αναμφίβολα, ο συνδυασμός γνώσεων περί εκτιμήσων και αρχιτεκτονικής, μας δίνει το πλεονέκτημα να μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας εκτιμήσεις ανώτερης ποιότητας σε κατάλληλο χρόνο.

Οι Εκθέσεις Εκτίμησης εκπονούνται αποκλειστικά από αναγνωρισμένους και πιστοποιημένους επαγγελματίες εκτιμητές και σύμφωνα με τα πρότυπα του Επιστημονικού Τεχνικού Επιμελητηρίου Κύπρου (Ε.Τ.Ε.Κ), του Royal Institution of Chartered Surveyors (R.I.C.S) καθώς επίσης και τα διεθνή εκτιμητικά πρότυπα. Πιστεύουμε ότι, ο σύμβουλος ακίνητης περιουσίας, προκειμένου να υποστηρίξει αποτελεσματικά τον πελάτη, θα πρέπει:

  • Nα έχει άριστη γνώση της συγκεκριμένης κτηματαγοράς σε τοπικό επίπεδο
  • Nα διαθέτει ένα άριστο δίκτυο συνεργατών
  • Nα έχει την διάθεση ουσιαστικής εξυπηρέτησης με πρωταρχικό γνώμονα το συμφέρον του πελάτη
  • Kαινοτόμα προσέγγιση σε κάθε επιμέρους θέμα
  • Tαχύτητα στην εξυπηρέτηση

 

Τηλέφωνο: 22 755 146
Fax: 22 760 090
Email: info@philokyprou.com
Διεύθυνση: 1, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ, Μέγαρο Μιτσή 3, Γραφείο 208, 2ος όροφος.
Ταχυδρομικός Κώδικας: 1065, Λευκωσία

© 2018 Philokyprou Property Consultants. All Rights Reserved.